06 April 2015 | Staff motivation and retention were the key factors in this project, find out how we helped achieve this with their new offices.

Client  Maxim

Year  2015

Introducing  The new open office environment for a top US technology brand.

The client's brief  To create a modern working environment that encourages collaboration, motivates staff and improves staff retention.

How we transformed the space  By building a mix of open space and private areas, we've given their staff options to work solo or as part of a team where and when they need it. We've introduced bright and bold colour themes in line with their desire to be an inclusive, engaging brand. Outdoor and indoor communal spaces were included, where employees eat and relax were included to enhance staff health and wellbeing.

 

 

pool table comp            meeting room4 comp

room purplewall2 comp            room redseatslow comp